Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

kdopak nám tu sahá na motorky:-)

1 0
možnosti

J33a15n 82R60á91ž

23. 7. 2014 15:53

Vážená paní! Tyto soutěže studentů jsou pouhé divadlo. Co účast studenta dokazuje jiného, než že má velké Ego. Schopný strojírenský student se prosadí vždy a nepotřebuje k tomu žádnou soutěž. A že účast něco ukáže o úrovni technickeho u nás? Jen pokrivený obraz. Mladých techniků máme málo a mimořádně schopných nepatrně. To samé s profesory na technických fakultáchTak máme jen hrát nějakou komedii aby to vypadalo? Proč?

0 1
možnosti

ty souteze motivuji ty dobre delat neco navic

0 0
možnosti

jestli to třeba nebude tím, že MS v Brně je celkem známý podnik, který se jezdí od roku 1965, jestli se nepletu. Mimo jiné máme dost jezdců, kteří se těchto podniků dokonce i zůčastňují, ať už to byl Šťastný, Baláž, Staša a nyní tam momentálně máme hned tři jezdce ve dvou kubatůrách. A co že to máme my s F1? Akorát tak ostudu díky Engemu a jeho jedno svezení a totální neschopy při komentování těchto závodů vysavačů. Kdyby jste tady psale, že nejsou třeba peníze na počítače a pod, beru, ale dělat humbuk kvůli tomu? Představte si, že nemám ani páru o takové soutěži, o které tady píšete a myslím že nebudu sám, ale MS v Brně.......

0 0
možnosti

J55a34n 64R29á65ž

23. 7. 2014 15:43

Velká cena ČR se v Brně jezdí od roku 1930 na tehdejsim Masarykově okruhu. Poslední závod F1 se tam jel v roce 1949. Od té doby jezdí v Brně motocykly.

0 0
možnosti

Jeden ne nepodstatny duvod. Ministerstvo ma v nazvu nekolik veci - MSMT. A take ma oddelene casti rozpoctu. Predpokladam, ze dotaze na Velkou cenu sla z casti urcene na sport. Takze by si mohli stezovat spise venkovske oddily, ze nic nedostaly. Na tuto prihlasku by mely jit penize z casti urcene na skolstvi. A vzhledem k tomu, jak ministerstvo neustale slibuje navysovani platu, navysovani MS atd., tak tam proste penize nejsou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 961x
členka Akreditační komise pro vyšší odborné vzdělávání;
účastnice Národních kulatých stolů k odbornému vzdělávání;
členka řídící sekce Komise pro rozvoj technického vzdělávání;
řídící práce ve vzdělávání HK ČR (2011 - 2013);
dramaturg tématických setkání ke vzdělávání.